Beermaster Day – 2016 від Власного імпорту мережі «Сільпо» 21.05.2016
«Пиво – це ще один доказ того, що Бог любить нас і хоче, щоб ми були щасливі!» – сказав колись Бенджамін Франклін, відомий американський політик. Відвідувачам першого Beermaster Day, що відбувся 21 травня в Києві, у галереї «М17», пощастило дізнатися, наскільки потужна ця любов. 

Славетні представники ордену трапістів, бельгійські вітбіри, дюбелі і квадрупелі, німецькі вайсбіри, боки і доппельбоки, відомі британські пивоварні зі своїми стаутами, портерами й IPA, а ще трендовий американський і німецький крафт – команда Власного імпорту мережі супермаркетів «Сільпо» зібрала добірну колекцію крутих сортів пива і представила її на Beerмaster Day. Понад 100 видів пива, 34 пивоварні із 7 країн світу – спробувати можна було все! 

Експерти Власного імпорту «Сільпо» та представники пивоварень були присутні на кожному пивному стенді, тому і знавці, і шанувальники мали змогу дізнатися все про бажані сорти. Для початківців працювали пивні сомельє Київської пивної ліги, які проводили спеціальні екскурсії і ділилися тонкощами пінної дегустації. 

Ще однією родзинкою Beerмaster Day були ведучі і формат мовлення – з імпровізованої радіорубки. Данило Хомутовський (радіо «Аристократи») і Юрій Семенов (керівник Київської пивної ліги) невтомно давали рекомендації щодо послідовності та правил дегустації, продуктових поєднань, а також потішили гостей вікториною. Найбільш комунікативні учасники отримували приємні сюрпризи із символікою пивоварень. Серед гостей Beerмaster Day були помічені навіть посли Бельгії, Франції і представник дипкорпусу Великої Британії, адже пиво вони люблять та, як не дивно, – кожен віддає перевагу пиву своєї країни :-). 

Із задоволенням представляємо трійку найкращих напоїв Beermaster Day від Юрія Семенова:
 1. Blanche De Namur Rosee від BRASSERIE DU BOCQ (Бельгія) – вирізняється легким фруктовим смаком з відтінками малини, ідеальним для літнього дня. 

2. Duchesse de Bourgogne від BRASSERIE VERHAEGHE VICHTE (Бельгія) – цей червоний фландрійський ель нікого не залишив байдужим завдяки незвичайному кислувато-терпкому смаку. 

3. Blueberry Maple Stout від SAUGUTUCK BREWERY COMPANY (США) – справжнє відкриття від батьківщини крафту. Впевнений і рідкісний баланс унікальних смаку й аромату з нотами солодких ягід чорниці, кленового сиропу та шоколаду.

Сподіваємося, ви також звернете свою увагу на ці достойні і, що вже казати, просто смачні взірці світового пивоваріння. Детальніше про повну колекцію пива Власного імпорту ви можете дізнатись у цьому буклеті

Бажаємо приємних відкриттів! 

Let it beer!
Архів новин