І супермаркет, і фуд-корт! 03.06.2015

5 червня на другому поверсі торгового центру «Епіцентр», що на вул. Полярній, 20д, запрацює справжній гастрономічний рай – І СУПЕРМАРКЕТ, І ФУД-КОРТ від мережі супермаркетів «Сільпо». Тут можна буде зробити якісні покупки та водночас отримати нові гастрономічні враження у великому та зручному «Сільпо».

Супермаркет із загальною площею торгового залу 4442 м2 вмістить на своїй території кілька десятків продовольчих відділів та ціле фуд-містечко: фіш-бар та гриль-бар, де вам запропонують свіжі стейки з м’яса та риби, піцу на дровах, пасту та різноманітні салати. Для любителів екзотичного меню передбачено зону східної кухні з китайськими стравами, суші, шаурмою, вок. На території супермаркету також функціонуватимуть власна коптильня риби, тандирна, виробництво моцарели. Все це можна буде, за бажанням, продегустувати, щоб впевнитися в якості продуктів та їхніх смакових особливостях. Варто спробувати справжні м’ясні делікатеси зі свинини та індички від «Лавки традицій», що готуються за класичними українськими рецептами. Окремий відділ з кавовими та чайними сортами з усього світу, східний базар зі спеціями, власна кондитерська та хлібна майстерня Boulangerie – все те, що ми давно любимо в супермаркетах «Сільпо».

Діти різного віку також зможуть гарно розважитися під час відвідування нового супермаркету. Поки батьки будуть насолоджуватися кулінарним квестом, для дітей працюватиме окрема кондитерська з ігровою зоною: інтерактивний майданчик з іграми та розвагами, оснащений сенсорними моніторами та столами, а також ігровими кінект-моніторами.

Для оперативного і швидкого обслуговування гостей супермаркет буде обладнано 21 касою для основних покупок, 2 експрес-касами в тютюновому відділі та 1 у квітковому відділі, на території фуд-корту окремо передбачено 7 кас. Супермаркет працюватиме з 8:00 до 22:00, фуд-корт – з 10:00 до 22:00.

У новому «Сільпо» гості традиційно зможуть придбати унікальні товари власного імпорту та власних торгових марок, а також скористатися перевагами мережі: знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня», участю в програмі лояльності «Власний Рахунок». З повним переліком акцій можна ознайомитися на офіційному сайті «Сільпо».

Ми пропонуємо вам долучитися до цього гастрономічного квесту і запрошуємо на відкриття нового «Сільпо» 5 червня о 12:00! У програмі свята на гостей чекатиме яскрава шоу-програма, безліч розваг та багато смачних несподіванок. Чекаємо на вас!

Архів новин