Мнямі-ням: новий «Сільпо» відкриваємо вам! 03.05.2016

Травень, весна, каштани – душа потребує свята! Свята роздають, створюють і оформлюють у новому торговому центрі New Way, де 13 травня відбудеться відкриття просторого супермаркету «Сільпо»!

 

Тут на вас уже чекають: знижки до 50% за супервигідною «Ціною тижня», загадкові «Ребуси» та безліч інших продуктів і послуг, які ми пропонуємо спеціально своїм гостям. Ви вже знаєте, що нові формати супермаркетів «Сільпо» – наша нова пристрасть. Так ось, «Сільпо» в New Way теж особливий! Ой і подбали ми про асортимент у м’ясному і рибному відділах. Копченя власного виробництва, м’ясні делікатеси, ковбаси та інші гастрономічні задоволення.

 

Про піцу теж не забули, причому вона привносить різноманітність у кожен день. Скажімо, сьогодні головна родзинка меню – піца «Франческо» із шинкою, салямі і свіжими томатами, завтра – піца «Фантазія», а післязавтра – вам вирішувати J! Приходьте дегустувати! І залишайте ваші відгуки, вони для нас дуже корисні, адже ми прагнемо зростання.

 

Не забувайте і про весняний авітаміноз: щоб його позбутися, є в нас кілька сотень кілограмів екзотики, ну фруктів і овочів. А ще не забувайте про 60 рівнів захопливого мобільного додатка «Ребуси» – розв’язуючи їх, ви перетворюєтеся на агента спеціального призначення…

 

Чекаємо на вас з 8:00 до 23:00 щодня!

 

Архів новин