Новий «Cільпо» у Маріуполі! 02.09.2015
Новий, п’ятий за рахунком, супермаркет у м. Маріуполі буде чекати своїх перших гостей вже 2 вересня! Відкриття відбудеться о 12:00 за адресою просп. Леніна, 149 (ТЦ «Амстор»).

На території понад 5400 м² ви зможете знайти найрізноманітніші товари: сезонні овочі та фрукти, свіже м’ясо і рибу, молочні продукти, широкий вибір бакалійних товарів, вироби власної пекарні, а також різноманітні смачні страви, приготовані нашими кулінарами з любов’ю.

Особливої уваги заслуговує власна пекарня, продукція якої виробляється за спеціальною рецептурою безпосередньо в супермаркеті. Наші кращі майстри можуть виготовити будь-яку вподобану вам випічку на замовлення. У рибному відділі наші консультанти з радістю допоможуть вибрати рибку до вечері і навіть почистити її для вашої зручності.

У новому супермаркеті наші гості традиційно можуть отримати всі переваги мережі «Сільпо»: супервигідні пропозиції «Ціна тижня», якісні товари власних торгових марок «Премія»® і «Повна Чаша»®, персональну винагороду за покупки завдяки програмі для наших гостей «Власний Рахунок».

Режим роботи нового «Cільпо» – з 07:00 до 23:00 без вихідних. У супермаркеті функціонуватимуть 14 кас. Для зручності гостей передбачено паркінг.

До зустрічі на відкритті 2 вересня о 12:00!
Ваше «Сільпо»
Архів новин