Сім’я «Сільпо» продовжує зростати – відкривається новий супермаркет в Краматорську! 20.08.2015
Запрошуємо всіх мешканців м. Краматорська на відкриття другого «Сільпо» в місті! Адреса нового супермаркету – вул. Маяковського, 1м.

Основний торговий зал – це справжнісінька «гастрономічна поляна» площею 3343 м². М’ясний і рибний відділи стануть знахідкою для наших гостей – тут завжди свіже м’ясо і жива риба в акваріумі. Наші майстри зможуть на замовлення приготувати вам овочі або шашлик на грилі. Широкий вибір сезонних овочів і фруктів за найвигіднішими цінами оцінить кожна господиня. У новому магазині наші гості зможуть знайти все необхідне для приготування смачної сімейної вечері: великий асортимент товарів власних торгових марок і власного імпорту, молочні продукти, бакалію тощо. У пригоді стануть власна пекарня та відділ кулінарії, де можна обрати готові страви на будь-який смак.

Традиційно в мережі супермаркетів «Сільпо» наші гості можуть скористатися системою бонусів програми «Власний Рахунок», акційними пропозиціями «Ціна тижня».

Режим роботи нового «Cільпо» – з 07:00 до 23:00 без вихідних. Тут будуть функціонувати 18 кас. Для зручності гостей передбачена стоянка на 300 паркувальних місць.

До зустрічі на відкритті 20 серпня о 12:00!

Ваше «Сільпо»
Архів новин