Щодо подій в Миколаєві 29.01.2014

Наші співробітники можуть мати різні політичні погляди, але в компанії вони працюють на благо звичайних людей. Ми вимагаємо лише одного - виконувати свої службові обов'язки і піклуватися про покупців. В іншому ж - кожен може розпоряджатися своїм часом, симпатіями, енергією так, як вважає за потрібне і як велить йому совість. Ми проти того, щоб співробітники проводили якусь агітацію в магазинах на робочому місці. Власне, наші співробітники цього не робили і не планують починати. Від покупців ми очікуємо, що вони не будуть заважати роботі магазину та іншим покупцям. У Миколаєві нам довелося попросити нашого відвідувача припинити обговорення його участі в захисті ОДА, так як він заважав роботі охоронців.

Якщо Ви в будь-якому з магазинів «Сільпо», Fozzy Cash&Carry, «Фора» помітили, що хтось із співробітників поводиться не зовсім нейтрально або якось ще вносить дискомфорт у Ваш шопінг - просимо обов'язково дзвонити за телефонами гарячих ліній («Сільпо» - 0800301707, Fozzy Cash&Carry - 0800300168, «Фора» - 044-593-0359).

Замітка для редакцій:

Якщо Ви почули про причетність будь-якої нашої мережі або всієї групи до чогось, що має відношення до політичних протистоянь - будь ласка, уточніть спочатку достовірність цього в прес-службі (агентство PRP - 044-495-2960). Усі заяви групи розміщуються в першу чергу на сайті www.fozzy.ua

Архів новин