У Києві відкрився 10-ий гіпермаркет Fozzy Cash&Carry 01.12.2015
Група компаній Fozzy Group 1 грудня 2015 відкрила 4-й у Києві, 10-й в мережі, гіпермаркет для всієї родини Fozzy Cash&Carry. Кожен відвідувач, не залежно від рівня доходу, зможе знайти необхідні товари і продукти – асортимент нового гіпермаркету складає понад 35000 найменувань товарів.

Новий Fozzy Cash & Carry знаходиться в ТЦ "Городок" за адресою Московський проспект, 23, час роботи 7:00-23:00. У зв'язку з відкриттям Fozzy Cash&Carry запустили акцію – більш  300000 киян отримали персональні запрошення на відкриття та купони зі знижкою в розмірі 50 грн. на покупки в новому столичному гіпермаркеті  Fozzy Cash&Carry. Акція діє в період з 1 по 14 грудня. Також у період новорічних свят покупців чекає більше 600 новорічних акційних пропозицій від постачальників і виробників.

Загальна площа гіпермаркету становить 9000 квадратних метрів, площа торгового залу більше 6000 квадратних метрів. У гіпермаркеті використовується сучасне європейське й українське обладнання, працює 32 каси для оперативного обслуговування покупців. Для покупців в інфраструктурі гіпермаркету передбачена парковка на 500 автомобілів.

На полицях нового Fozzy Cash&Carry покупці знайдуть великий вибір товарів і продукції від українських та іноземних виробників, товари «Власного Імпорту» Fozzy Group від кращих світових брендів, товари власних торгових марок Extra!, «Премія», «Повна Чаша», продукцію власного виробництва: відділ французької пекарні випікає свіжий хліб і здобу, на території гіпермаркету розташована власна коптильня, у відділі кулінарії представлені страви української та азіатської кухонь. Присутні категорії кошерної продукції, фермерські товари та м'ясні делікатеси.

Архів новин