У нашій мережі серпень проходить під знаком відкриттів: зустрічайте новий супермаркет «Сільпо» в Маріуполі! 18.08.2015
18 серпня о 12:00 в Маріуполі за адресою просп. Металургів, 112 відбудеться відкриття нового супермаркету «Сільпо». Він стане четвертим «Сільпо» в місті.

Традиційно, якісні товари, доступні ціни та широкий асортимент залишаються головними пріоритетами роботи «Сільпо». У новому супермаркеті будуть представлені тільки свіжі і натуральні продукти. М’ясні і рибні делікатеси, свіжі овочі та фрукти, кондитерські вироби не залишать гостей байдужими. Наша команда професіоналів піклується про це щодня!

У м’ясному і рибному відділах найвимогливіші гості залишаться задоволені своїм вибором. Окремим приводом для гордості «Сільпо» є власна пекарня. Фірмові вироби Boulangerie – родзинку відділу – гості зможуть відшукати без особливих зусиль. Як? Дуже просто – за чарівними ароматами кориці, меду та ванілі.

Як і раніше, в мережі супермаркетів гості зможуть користуватися системою бонусів «Власний Рахунок», акційними пропозиціями «Ціна тижня», а також продуктами фірмових марок «Премія®» і «Повна Чаша®». Поруч з супермаркетом передбачена стоянка на 60 паркувальних місць – «Сільпо» робить все для вашого комфорту.

Двері супермаркету відкриті щодня з 7:00 до 23:00. Ласкаво просимо!
Архів новин