У «Сільпо» тепер можна поповнювати рахунок мобільного телефону 14.10.2015
У мережі супермаркетів «Сільпо» доступна нова послуга: тепер гості мережі мають можливість поповнювати рахунки мобільних телефонів прямо на касі супермаркету.

Даний сервіс  запустили у квітні 2015 р. у тестовому режимі в одному із супермаркетів мережі. У першій половині вересня послуга представлена у 260 супермаркетах «Сільпо» по всій Україні, тільки за 20 днів вересня свій мобільний рахунок поповнили близько 120000 разів. На даний момент свій мобільний телефон у «Сільпо» поповнюють в середньому 6-7 тисяч гостей щодня.

Новий сервіс доступний абонентам усіх українських мобільних операторів як передплаченої, так і контрактної форми зв'язку.

Оплата здійснюється для гостей супермаркету аналогічно звичайній купівлі. Щоб поповнити мобільний рахунок на касі «Сільпо», необхідно назвати касиру номер  телефону, який потрібно поповнити, та суму поповнення (готівкою від 1 грн до 1000 грн). Розмір комісії, яку платить абонент, залежить від суми поповнення і становить від 2 грн до 4 грн.

Для учасників бонусної програми «Власний рахунок» незабаром буде надана додаткова послуга «Мої номери» - це можливість закріпити до 10 мобільних номерів у вигляді даних на персональній картці накопичення бонусів. Гості супермаркету зможуть заощадити час на введенні телефону і вибрати один з раніше прив'язаних до карти номерів.

Архів новин