В Одесі відкривається новий супермаркет «Сільпо» 02.11.2015
21-й супермаркет «Сільпо» в Одесі чекатиме її мешканців з 5 листопада за адресою вул. Терешкової, 17/1 (вхід з боку вул. Космонавтів). Зробити перші покупки можна буде з 12:00 в день відкриття. Режим роботи – з 08:00 до 23:00 щодня, у тому числі у святкові дні. Площа основного торгового залу становить 656 квадратних метрів, де працюватимуть 9 кас для оперативного обслуговування гостей. Також передбачена парковка.

На полицях нового супермаркету гості знайдуть широкий асортимент товарів і продуктів відповідно до своїх вподобань. У залі гастрономії – великий вибір свіжих і смачних м'ясних виробів. Фруктово-овочевий відділ представить найрізноманітніші плоди з усієї України і не тільки. Шанувальники випічки гідно оцінять ароматні вироби на будь-який смак від наших пекарів.

У новому супермаркеті «Сільпо» постійні гості зможуть традиційно скористатися перевагами мережі: а це знижки до 50% за спецпропозиціями «Ціна тижня» і безліч бонусів у програмі «Власний Рахунок». Також в мережі діє нова послуга – поповнення рахунку мобільного телефону безпосередньо на касі супермаркету, що дуже швидко і зручно.

Не пропустіть урочистого відкриття! Буде смачно!

Архів новин