Вперше в Україні на касі супермаркету можна поповнити платіжну картку 15.03.2017
15 березня 2017 завдяки співпраці трьох компаній: «Сільпо», Mastercard і «Банк Восток» в Україні запустили унікальний сервіс – платіжні картки для програми «Власний Рахунок», який впроваджується по всій країні вперше.

Платіжну карту можна отримати на касі в будь-якому магазині «Сільпо», документи для цього не потрібні. Здійснюючи будь-які платежі за допомогою цієї карти як в мережі супермаркетів «Сільпо», так і за їх межами, українці отримають додаткові бали за програмою «Власний Рахунок».

За 10 місяців тестування проекту в Одесі грошовий обіг по картах «Власний Рахунок» склав більше 20 млн. грн. Формат виявився успішним і максимально зручним для гостей, тому прийняли рішення запровадити його по всій Україні.

«Ми продумували сервіс так, щоб він був максимально простим у використанні для гостей. Протестувавши його в Одесі, зрозуміли, що вийшло саме так - просто і зручно. Для власників карт ми забезпечуємо серйозну мережу терміналів для поповнення карток - це 2899 кас в 234 супермаркетах по всій країні. Далеко не кожен банк має стільки відділень і банкоматів. Ми прибрали всі зайві процеси оформлення карти і сфокусувалися на основному: платіжних функціях карти і винагородах за її використання. Так ми дбаємо про наших гостей і забезпечуємо їм додатковий комфорт», - підкреслив Андрій Бондарєв, керівник департаменту взаємовідносин з покупцями Fozzy Group.

«Ми дуже раді, що в Україні є партнери, які створюють унікальні рішення і розвивають культуру prepaid-карток на ринку. Запуск таких карт буде стимулювати їх власників розраховуватися безконтактно, тим самим наближаючи безготівкове майбутнє в Україні», - зазначила Віра Платонова, генеральний директор Mastercard в Україні.

«Кількість безготівкових платежів постійно зростає, люди зрозуміли наскільки зручно розраховуватися карткою. Майбутнє настало - зайдіть в найближчий «Сільпо» і отримаєте інструмент для безготівкових розрахунків за 2 хвилини без документів. Немає необхідності відвідувати відділення. Це безпрецедентний для України сервіс, який робить використання банківських карт ще зручнішим», - коментує Людмила Касьянова, начальник Департаменту спеціальних роздрібних проектів «Банк Восток ».

Переваги нового сервісу:
1. Миттєва активація платіжної функції, без візиту в банк і будь-яких документів.
2. Поповнення картки на будь-якій касі супермаркетів «Сільпо» без комісії, в зручний час, поки працює магазин.
3. Безкоштовне обслуговування і розрахунок за товари та послуги через термінали в межах України.
4. Автоматичне підключення до інтернет-банкінгу.
5. Безпеку розрахунків забезпечують партнери проекту: «Банк Восток» і платіжна система Mastercard.
6. Множення балів на 2 за покупки з картою в мережі «Сільпо» і плюс 1 бал за кожну гривню при будь-яких інших платежах в межах України.
7. 234 супермаркетів по всій Україні і 2899 кас, на яких можна миттєво поповнити платіжну картку.
8. Цілодобова підтримка контакт-центром «Банк Восток».
Архів новин