Зустрічаємо літо та перший супермаркет «Сільпо» у Фастові 01.06.2018
1 червня розпочнеться не тільки довгоочікуване літо, а й історія першого у Фастові супермаркету «Сільпо». Хтось відкриває пляжний сезон, а «Сільпо» відкриває свої двері для гостей. Приходьте на відкриття о 12:00 за адресою Івана Ступака, 4. 

Літо – прекрасна пора: можна гуляти до упаду, зустрічати світанки і проводжати заходи сонця в обіймах з коханими, засмагати і веселитися на пляжах. 

Ми розуміємо, що в цей час складно всидіти вдома, особливо за приготуванням обідів та вечерь. Добре, що під боком буде кулінарія від «Сільпо», де ви знайдете найсмачніші страви. А яка у нас піца! Гарантуємо, ви не зможете пройти повз гарячої «Пепероні» з тягучим сиром. 

Зробити свій ранок по-справжньому французьким завдяки новому магазину – легко. Не полінуйтеся заглянути за свіжими гарячими круасанами по дорозі на роботу. А пиріжки, з любов'ю приготовані у власній пекарні «Сільпо», розвантажать бабусю і звільнять їй час для прогулянок з онуками. 

Якщо ви пішли на рибалку, але клювало погано, не турбуйтеся! По дорозі додому ви зможете зайти в рибний відділ магазину, де завжди знайдете свіжу рибку на будь-який смак. Спробуйте також копчення, ми підготуємо для вас багато видів. 

Ще ми точно знаємо, чого не вистачає влітку – хрустких солоних огірочків, закритих в томатному соусі, які так розбурхують душу. Але і тут ми не позбавимо вас задоволення. У відділі овочів і фруктів буде представлений великий вибір солінь, які припадуть до смаку кожному. 

Гостям не буде тісно – відділи з улюбленими продуктами розмістяться на 661 кв. м. І ми не змусимо стояти вас в черзі, 9 кас забезпечать високу швидкість обслуговування. 

Якщо ви їдете за покупками на машині, не турбуйтеся про те, куди її поставити. Біля нового супермаркету буде власна парковка на 30 місць, де ви зможете залишити автомобіль і з комфортом здійснювати покупки. 

Чекаємо вас в гості з 8:00 до 23:00 за адресою: місто Фастів, вул. Івана Ступака, 4. 

Бажаємо приємних покупок!
Архів новин