Відкритий 128-й магазин біля дому «Фора» у м. Києві 31.10.2008

У Києві за адресою бульв. Верховної Ради, 27 відкрито ще один магазин біля дому «Фора». Торгова площа об'єкту - 300 кв. м. Це вже 8-й магазин, відкритий під ТМ «Фора» з початку 2008 року, і 128-й - з моменту створення мережі. До кінця 2008 року мережа буде збільшена ще на 7 магазинів біля дому, до 135. Таким чином, «Фора» підтверджує реалізацію планів з розширення торгової мережі, заявлених на 2008 рік.

Асортиментна лінійка продукції налічує 3,5 тис. найменувань товарів, у тому числі свіжі овочі і фрукти. Як і в інших магазинах мережі тут реалізований принцип «зручного магазина» - асортимент максимально відповідає потребам покупців. Набір товарів на полицях оптимізований таким чином, щоб відповідати меті, з якою більшість покупців відвідують магазин «Фора» - щоденне поповнення запасів домогосподарства.

Дмитро Фільченков, виконавчий директор торгової мережі «Фора»: «Ми продовжуємо розвивати формат «магазинів біля дому», в якому працює торгова мережа «Фора». Покупці демонструють лояльність до такого формату магазинів, про що свідчать дослідження. У свою чергу, ми працюємо над вдосконаленням мережі, роблячи наші магазини ще більш зручними для здійснення покупок, розвиваючи рівень сервісу в торговому залі та оптимізуючи асортимент продукції».

Архів новин