Новий супермаркет «Сільпо» у м. Комсомольську 05.11.2008

Група компаній Fozzy Group продовжує свій розвиток та реалізацію стратегії експансивного розвитку в регіонах, зокрема - розширення присутності в Центральній Україні. Про ефективність стратегії свідчать відкриття все нових магазинів. На цьому тижні почав обслуговувати покупців новий продуктовий супермаркет «Сільпо» по вул. Леніна, 89 в м. Комсомольську. Супермаркет в м. Комсомольську став другим в Полтавській області (перший був відкритий в м. Кременчук) і 149-м для мережі в цілому.

У новому продуктовому супермаркеті «Сільпо» на торговій площі в 560 квадратних метрів покупці можуть вибрати продукти з широкого асортименту, працює відділ м'ясного виробництва, кулінарії. Також в супермаркеті можна купити якісні товари за розумною ціною під власною торговою маркою «Премія».

З жовтня 2008 року торгова мережа «Сільпо» знизила ціни на 5-20% на понад 200 найменувань популярних продуктів харчування - таке зниження цін діє і в новому магазині в м. Комсомольську.

Нагадуємо, що в мережі продуктових супермаркетів «Сільпо» реалізовано програму «Власний рахунок», завдяки якій учасники отримують персоналізовану винагороду за покупки. Дія програми поширюється на всі види товарів, у тому числі і на соціальні види продукції, ціни на які регулюються державою.

«Торгова мережа «Сільпо» розвивається, з кожним роком все більше українців можуть робити покупки у сучасному супермаркеті. Відкриття магазину у Комсомольську - це ще один крок назустріч покупцям. Не дивлячись ні на що ми розвиваємося і втілюємо наші плани в життя, - розповідає Валерій Власенко, виконавчий директор торгової мережі «Сільпо». – Більше того, віднедавна ми почали вдосконалювати магазини торгової мережі «Cільпо» і підвищувати рівень обслуговування. Ми впевнені, що наші зусилля принесуть користь покупцям, а ми отримаємо ще більше натхнення для нових досягнень».

Архів новин