Відкрився новий супермаркет в Енергодарі Запорізької області 10.12.2008

Група компаній Fozzy Group продовжує розвиток напрямку рітейл-бізнесу компанії і оголошує про відкриття 150-го магазину в мережі супермаркетів «Сільпо». Новий супермаркет почав обслуговувати клієнтів на вулиці Радянській, 27а в місті Енергодарі Запорізької області, він став першим магазином «Сільпо» в місті і 26-м в області.

З кожним відкриттям нового магазину торгової мережі «Сільпо» все більше покупців отримують можливість користуватися перевагами покупок в мережі національного масштабу: широкий асортимент продукції, високий рівень обслуговування і низькі ціни. Завдяки програмі для постійних покупців «Власний рахунок» споживачі можуть відчути турботу торгової мережі і регулярно отримувати спеціальні пропозиції.

Супермаркет знаходиться недалеко від ринку і торгового центру в жвавій частині міста. Територія супермаркету - 1000 кв. м, але покупцеві тут легко орієнтуватися завдяки вказівникам та зручному освітленню. На полицях магазину - завжди свіжі овочі, фрукти, риба, м'ясо.

«Відкриваючи новий магазин, ми дуже ретельно підійшли до питання формування асортименту, розповідає директор з маркетингу торгівельної мережі «Сільпо» Дмитро Циганков, - на полицях у магазині в Енергодарі окрім продуктів, представлених в національному масштабі, будуть представлені також ті, які вже встигли полюбитися жителями міста». У «Сільпо» в Енергодарі завжди можна купити свіжий хліб і випічку, а у відділі кулінарії побалувати себе готовими салатами, стравами домашньої кухні і десертами.

Архів новин