Другий супермаркет «Сільпо» у місті Біла Церква 17.04.2009

Група компаній Fozzy Group відкрила другий супермаркет торгової мережі «Сільпо» в м. Біла Церква Київської області на Сквирському шосе, 230. Ще один супермаркет «Сільпо» працює в цьому місті на вулиці Гординського, 2-А.

Торгова мережа «Сільпо» в квітні 2009 року розширилася на два магазини – один відкрився в місті Миргороді, другий – в місті Біла Церква.

Супермаркет «Сільпо» в місті Біла Церква розташований у приміщенні торгово-розважального центру «Росія», на головній площі спального району міста. Торгова площа магазину – 850 кв. метрів.

Покупці можуть у будь-який зручний час поповнити запаси основних продуктів за низькими цінами. Традиційно, в супермаркеті «Сільпо» можна купити свіжі овочі та фрукти, а також м'ясо і рибу. Завдяки відділу кулінарії господині можуть полегшити собі готування і купити готові салати, основні страви та десерти, а завдяки міні-пекарні – свіжий хліб, булочки, випічку.

У магазині «Сільпо» в місті Біла Церква діє програма для постійних клієнтів «Власний рахунок», яка допомагає суттєво економити при покупках, а користуючись супервигідною пропозицією «Ціна тижня» покупці можуть придбати популярні товари на 5-40% дешевше.

Дмитро Циганков, директор з маркетингу торгової мережі «Сільпо»: «Плануючи відкриття нового магазину в місті Біла Церква, ми використали весь наш досвід роботи супермаркетів в невеликих містах для того, щоб запропонувати покупцям оптимальний асортимент товарів за дійсно найнижчими цінами. Ми помітили, що покупці останнім часом стали більше звертати увагу на недорогу продукцію, але при цьому вони не хочуть економити на якості. У «Сільпо» в Білій Церкві наших покупців привернуть широкий асортимент і дуже низькі ціни».

Архів новин