ВТМ «Премія» представляє справжній «Київський» торт у новому дизайні 05.03.2010
<p>З 5 березня група компаній «Fozzy Group» представляє справжній «Київський» торт від ВТМ «Премія» в новому дизайні. Легендарний десерт можна придбати в більшості супермаркетів  «Сільпо» и оптових гіпермаркетах «Fozzy Cash&Carry».  </p>

<p>Торт «Київский» от ВТМ «Премія» готується на одному зі старіших столичних виробництв – Булочно-Кондитерському Комбінаті за класичною рецептурою. Історія виникнення «Київського» торту вже майже стала легендою. За однією з версій своїм виникненням він завдячує випадковості, коли на одній із відомих київських фабрик ще в 1956 році збиті для бісквіту яєчні білки забули сховати в холодильник. Ніхто і не здогадувався, що це призведе до появи нової смакоти, яку назвуть «Київським» тортом. З того часу рецептуру майже не змінювали. А майстри БКК надійно оберігають таємницю класичної технології виробництва. </p>

<p>Галина Малярова, керівник департаменту ВТМ групи компаній «Fozzy Group»: «Київський торт – безумовна гордість України і її столиці, зокрема. Щодня тисячі людей, від’їжджаючи з Києва, беруть із собою на згадку «найсолодшу» частинку української культури. Ми особливо уважно слідкуємо за дотриманням класичного рецепту, щоб наші клієнти могли завжди насолодитися смаком легендарної смакоти від ВТМ «Премія». Окрім того, спеціально для найпалкіших прихильників торту ми розмістили оригінальний рецепт на боковій частині упаковки». </p>

<p>Креми для торту ТМ «Премія» готуються на вершковому коров‘ячому маслі, какао-порошку, натуральних сиропах з особливо ароматичними винно-коньячними солодкими композиціями. Повітряно-горіхові коржі випікаються довгий час в спеціальній температурі. Тісто для них готується із збитих яєчних білків, цукрової пудри та подрібнених підсмажених лісових горіхів. Прикрашають готовий торт традиційно візерунком з масляного крему та кольоровими желейками.</p>
Архів новин