Департамент власних торгових марок Fozzy Group отримав три нагороди «Private Label-2011» 15.09.2011

Департамент власних торгових марок групи компаній Fozzy Group отримав перемогу в трьох номінаціях Національної премії «Private Label-2011». Нагородження переможців відбулося 9 вересня в рамках III Всеукраїнської практичної конференції «Private Label-2011: Рітейлер і виробник – курс на розвиток».

Номінації, у яких отримав нагороди департамент власних торгових марок Fozzy Group: «Інновація року», «Впізнаваність торгової марки», а також - «Кращий керівник Privatе Label», яким стала Керівник департаменту Галина Малярова.

Третій рік поспіль Fozzy Group отримує нагороди Національної премії «Private Label». Премія присуджується компаніям, які демонструють новаторські ефективні підходи до розвитку і просування власних торгових марок. Для визначення переможців 2011 року було опитано 76 виробників, які оцінили провідні роздрібні мережі. Крім того, враховувалась думка незалежних експертів, а також оцінки ініціатора «Private Label» – порталу роздрібної та оптової торгівлі TradeMaster.

Галина Малярова, Керівник департаменту власних торгових марок групи компаній Fozzy Group: «Перемога одночасно у трьох номінаціях – це визнання колег, а також – величезний стимул для подальшого зростання і вдосконалення. У наших планах – подальший динамічний розвиток проектів власних торгових марок. Сподіваюсь, що і в майбутньому команда утримає лідерські позиції на ринку і продовжить радувати покупців новими продуктами».

Архів новин