Мережа «Сільпо» відкрила два нових магазини 04.11.2011

З листопада розпочали роботу два нових супермаркети торгової мережі «Сільпо». Нові торгові точки знаходяться у м. Сімферополі, на вул. Севастопольській, 47 та в м. Запоріжжі на вул. Іванова, 1-А. Торгова площа кожного супермаркету займає близько 2 000 кв. м.

Адреса та інфраструктура нових супермаркетів мережі «Сільпо»:

- м. Сімферополь, вул. Севастопольська, 47
Дата відкриття: 4 листопада 2011 р.; торгова площа¬: 2165 кв. м; кількість кас: 17; Додаткові послуги: акваріум з живою рибою, власна кулінарія, відділ суші; паркувальна зона на 50 місць; режим роботи магазину: з 8.00 до 23.00.

- м. Запоріжжя, вул. Іванова, 1-А
Дата відкриття: 4 листопада 2011 р.; торгова площа: 2494 кв. м; кількість кас: 18; додаткові послуги: власна пекарня, кондитерський цех і кулінарія, акваріум з живою рибою, відділи соків-фреш та суші; паркувальна зона на 40 місць; режим роботи магазину: цілодобово.

Усі традиційні переваги мережі «Сільпо» доступні відвідувачам в нових супермаркетах: високий рівень якості товарів та обслуговування, великий асортимент та адекватні ціни. Покупці зможуть придбати товари власних торгових марок мережі, користуватися знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня», а також оцінити всі переваги участі у програмі лояльності «Власний Рахунок».

Дмитро Циганков, директор з маркетингу торгової мережі «Сільпо»: «Ми дуже раді, що мережа «Cільпо» збільшується та відкриває нові об’єкти у всіх регіонах країни. Сподіваюся, що покупці зможуть оцінити якість товарів, великий асортимент, конкурентні ціни, а також рівень обслуговування. У всіх торгових точках особливий акцент ми робимо на пропозиції різноманітних свіжих продуктів. Адже найвища оцінка нашої роботи – коли відвідувачі наших магазинів повертаються за покупками знову в «Сільпо».

Архів новин