Відкрито 196-й супермаркет «Сільпо» 07.07.2011

З 7 липня розпочав роботу 196-й супермаркет торгової мережі «Сільпо» в Україні. Новий супермаркет знаходиться в м. Дружківка (Донецька область) за адресою вул. Леніна, 32-А. Його торгова площа становить близько 1 565 кв. м. Режим роботи магазину: з 7.00 до 23.00.

Відвідувачі нового супермаркету можуть скористатися усіма традиційними перевагами мережі «Сільпо»: великим асортиментом товару, адекватним ціноутворенням, високим рівнем якості товарів та обслуговування. Крім цього, для покупців доступні товари власних торгових марок мережі, знижки до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня» та участь у програмі лояльності «Власний Рахунок». Для оперативного обслуговування споживачів у супермаркеті працюватимуть 14 кас.

У «Сільпо» м. Дружківка крім гастрономії, бакалії, традиційних м’ясних, рибних, молочних продуктів є відділи власної кулінарії, живої риби, свіжих соків, а також - винний бутік та пекарня. Крім цього, покупці можуть замовити у супермаркеті виготовлення м’ясних та кондитерських виробів.

В інфраструктурі супермаркету передбачена велика паркувальна зона.

Дмитро Циганков, директор з маркетингу торгової мережі «Сільпо»: «Мережа «Сільпо» продовжує стрімко розвиватися. У 2011 році ми відкрили кілька нових супермаркетів у східному регіоні країни. У всіх нових магазинах ми намагаємося розвивати високий рівень сервісу та забезпечувати покупців якісним товаром».

Архів новин