«Сільпо» у подарунок 09.11.2011

З листопада покупці всіх регіонів України зможуть оцінити переваги супермаркетів «Сільпо»

До дня свого народження мережа «Сільпо» стає єдиною в Україні торговою мережею з загальнонаціональним покриттям. З відкриттям 205-го супермаркету мережі та першого у Луганській області, «Сільпо» буде представлена у всіх областях України та АР Крим. Новий магазин, що займає торгову площу близько 2 500 кв. м, відкрито у м. Сєвєродонецьку Луганської області за адресою пр. Гвардійський, 46.

Відвідувачі нового магазину можуть скористатися усіма традиційними перевагами мережі «Сільпо»: великим асортиментом товару, адекватним ціноутворенням, високим рівнем якості товарів та обслуговування. Крім цього, для покупців доступні товари власних торгових марок мережі, знижки до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня» та участь у програмі лояльності «Власний Рахунок».

Разом з новим супермаркетом, «Сільпо» подарує своїм постійним покупцям по всій Україні ще більше подарунків. 13 листопада 2011 року кожний 20-й покупець-учасник програми «Власний рахунок» не платить на касі за свої покупки. Більш детально про умови участі в акції можна прочитати на сайті www.silpo.ua.

Дмитро Циганков, директор з маркетингу торгової мережі «Сільпо»: «Ми надзвичайно раді, що «Сільпо» стала першою та єдиною мережею супермаркетів, доступною для покупців у всіх регіонах країни. Удвічі приємно, що ця подія відбулася на День народження мережі і свій новий етап розвитку ми починаємо з цієї приємної новини. Ми вдячні усім нашим покупцям за вибір «Сільпо»!

З моменту відкриття першого магазину в 1998 році мережа «Сільпо»:
- Виросла до 205 супермаркетів із загальною торговою площею близько 200 тис. кв. м.
- Забезпечує роботою близько 25 тис. співробітників.
- Видає понад 5 млн. чеків щотижня.
- Відповідає на 10 тис. звернень покупців щомісяця.
- Винагороджує 2,7 млн. домогосподарств або понад 5 млн. постійних покупців-учасників програми «Власний Рахунок».

Примітка:
Придбання одиниці товару за 0,01 грн. з ПДВ, за винятком товарів, на котрі державою встановлені мінімальні ціни. Акція проводиться у всіх супермаркетах «Сільпо» по всій території України.
Архів новин