«Сільпо» відкриває 194-й супермаркет 10.06.2011

У червні розпочав роботу супермаркет торгової мережі «Сільпо», котрий знаходиться в м. Харкові за адресою пр. Гагаріна, 165-Б. Новий супермаркет – це 194-а торгова точка мережі в Україні. Його торгова площа займає близько 1 480 кв. м. Режим роботи: з 8.00 до 23.00.

Усі традиційні переваги мережі «Сільпо» будуть доступні відвідувачам нового супермаркету: великий асортимент, адекватне ціноутворення, високий рівень якості товарів та обслуговування. Крім цього, покупці зможуть придбати товари власних торгових марок мережі, користуватися знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня», а також - усіма перевагами участі у програмі лояльності «Власний Рахунок». Для оперативного обслуговування споживачів у супермаркеті працюють 12 кас.

У новому харківському «Сільпо» крім великого вибору бакалії та гастрономії, м’ясних, рибних, молочних продуктів представлена продукція власної кулінарії та пекарні, також у магазині є винний бутік та відділ свіжих соків. Крім цього, покупці зможуть скористатися спеціальними послугами з замовлення м’ясних та кондитерських виробів.

В інфраструктурі супермаркету передбачена паркувальна зона на 25 місць.

Дмитро Циганков, директор з маркетингу торгової мережі «Сільпо»: «У цьому році мережа динамічно розвивається. За період з січня по травень ми розширили свою присутність, переважно, у східному регіоні країни, завдяки відкриттю восьми нових супермаркетів. Крім відкриття нових магазинів, ми щоденно докладаємо зусилля для забезпечення високого рівня сервісу та якості товарів у всіх торгових точках. Саме тому, все більше покупців обирають «Сільпо» місцем своїх основних закупок».

Архів новин