Мережа «Сільпо» відкрила супермаркет у Василькові 13.12.2011

З відкриттям супермаркету в м. Василькові у середині грудня, мережа «Сільпо» виросла до 215-ти торгових точок. Магазин знаходиться за адресою вул. Соборна, 64/1. Торгова площа нового супермаркету складає близько 1000 кв. м. Графік роботи – з 8:00 до 23:00.

У новому супермаркеті мережі жителі Василькова зможуть скористатися традиційними перевагами «Сільпо»: знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня», товарами власних торгових марок мережі та участю в програмі лояльності «Власний Рахунок». Відвідувачі також зможуть оцінити великий вибір продуктів харчування та непродовольчих товарів за прийнятними цінами. 10 кас дозволять оперативно обслуговувати покупців.

У новому «Сільпо» крім гастрономії, бакалії, традиційних м’ясних, рибних, молочних продуктів є відділ кулінарії, а також – власна пекарня.

В інфраструктурі супермаркету передбачена паркувальна зона на 40 місць.

Дмитро Циганков, директор з маркетингу торгової мережі «Сільпо»: «Ми дуже раді, що мережа «Сільпо» виходить за межі міст-мільйонників і стає доступною для покупців в невеликих містах України. Ми прагнемо до того, щоб якомога більше українців здійснювали якісні закупки у сучасних супермаркетах за доступними цінами. У всіх супермаркетах мережі ми пропонуємо великий асортимент товарів, контролюємо рівень якості продуктів та рівень обслуговування покупців».

Архів новин