Відкривається найбільший супермаркет «Сільпо» у столиці 18.03.2011

З 19 березня починає роботу супермаркет торгової мережі «Сільпо», який розташований у Солом'янському районі м. Києва за адресою вул. Якутська, 8. Новий супермаркет – це 44-а торгова точка мережі у столиці та 184-а - в Україні. Це найбільший за площею супермаркет «Сільпо» в Києві. Його торгова площа займає близько 5 тис. кв. м. Режим роботи: з 8.00 до 23.00.

Широкий асортимент, адекватне ціноутворення, високий рівень сервісу і якості товарів – усі традиційні переваги «Сільпо» будуть доступні для відвідувачів у новому супермаркеті. На честь відкриття, ціни у найбільшому «Сільпо» столиці приємно здивують покупців. Як і в інших магазинах мережі, покупці можуть придбати товар зі знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня», оцінити товари власних торгових марок мережі, а також стати учасником програми лояльності «Власний Рахунок». 30 кас дозволять оперативно та ефективно обслуговувати споживачів.

Асортимент нового супермаркету – понад 25 000 найменувань товарів. У новому «Сільпо» окрім широкого вибору бакалії та гастрономії, м'ясних, рибних, молочних продуктів будуть представлені вироби власної кулінарії й пекарні. У магазині покупці зможуть знайти і відділ непродовольчих товарів з кількома підвідділами – «Для малюків», «Зоотовари», «Міні-аптека».

В інфраструктурі супермаркету передбачені дві паркувальні зони. Паркінг біля центрального входу (на 60 паркувальних місць) буде функціонувати з дня відкриття магазину. Ще одна паркувальна зона на 200 місць, біля другого входу, знаходиться на стадії проектування.

Дмитро Циганков, директор з маркетингу торгової мережі «Сільпо»: «Наша мета – продовжувати розвиток мережі і надавати можливість якомога більшій кількості покупців оцінити переваги наших супермаркетів: прийнятний рівень цін, а також – високий рівень сервісу та якості товарів, які надає «Сільпо».

Архів новин