Два нових «Сільпо» відкриті в м.Києві 23.08.2011

В останній декаді серпня розпочинають роботу два нових супермаркети торгової мережі «Сільпо». Обидва супермаркети відкриті в м. Києві, в ТK «Аркадія» (колишній ТРЦ «Материк») на Дніпровській набережній, 33 та на вул. Борщагівській, 154-А. Торгова площа кожного супермаркету займає близько 4 000 кв. м.

Адреси та інфраструктура нових супермаркетів мережі «Сільпо»:

- м. Київ, Дніпровська набережна, 33
Дата відкриття: 20 серпня 2011; торгова площа: 4164 кв. м; кількість кас: 41; додаткові послуги: власна пекарня, кондитерський цех та кулінарія, акваріум із свіжою рибою, відділ дитячих товарів; режим роботи магазину: з 8.00 до 23.00.

- м. Київ, вул. Борщагівська, 154-А
Дата відкриття: 23 серпня 2011; торгова площа¬: 4057 кв. м; кількість кас: 26; додаткові послуги: власна пекарня, кондитерський цех та кулінарія, акваріум із свіжою рибою, відділ дитячих товарів; режим роботи магазину: з 8.00 до 23.00.

Усі традиційні переваги мережі «Сільпо» доступні відвідувачам у нових київських супермаркетах: високий рівень якості товарів та сервісу, широкий асортимент і адекватне ціноутворення. Покупці зможуть придбати товари власних торгових марок мережі, користуватися знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня», а також оцінити всі переваги участі у програмі лояльності «Власний Рахунок».

Дмитро Циганков, директор з маркетингу торгової мережі «Сільпо»: «Ми надзвичайно раді, що наша мережа у Києві поповнилася такими великими та цікавими об’єктами. Сподіваюся, що покупці оцінять велику асортиментну пропозицію, конкурентноздатні ціни та рівень обслуговування. Особливий акцент ми постаралися зробити на прекрасній пропозиції свіжих продуктів: овочах, м’ясі, рибі, гастрономії та кулінарії».

Архів новин