Чашка, пакет, блокнот та штрих-код на 2-ому Конкурсі Premiya Design Awards 05.10.2012

Сьогодні, 5 жовтня 2012 року, ми відкриваємо прийом робіт на 2-ий Конкурс молодих дизайнерів Premiya Design Awards. Студенти і молоді дизайнери, яким ще немає 25 років, можуть прославитися на всю Україну. Покупці 400 магазинів «Сільпо», Fozzy Cash&Carry і «Фора» у всіх регіонах нашої країни вже чекають чашки, пакети, блокноти в новому дизайні. А касири – цікаві штрих-коди.

З 5 жовтня по 19 листопада 2012 талановиті молоді українці, які знають не з чуток про професійні графічні редактори, можуть надсилати свої дизайни для товарів – чашки, пакети для покупок і блокноти, а також для нестандартних штрих-кодів на упаковці. Для креативу є три теми: «Я шеф-кухар», «Один день з життя студента», «Світ – великий супермаркет».

Кількість художніх робіт від одного учасника ніяк не обмежена. Правила участі, завдання та технічні вимоги конкурсу розміщені на сайті http://fozzy.adme.ua/.

Переможці конкурсу Premiya Design Awards визначаються кількістю «мені подобається» у роботи і експертною оцінкою компетентного журі. Відкрите голосування проходить на сайті в період проведення конкурсу. Кожен може проголосувати тільки один раз за роботу, яка йому сподобалася. Автори кращих дизайнів зможуть розширити своє портфоліо новим досягненням, а також отримають подарунки: MacBook Pro (1 місце), iPad (2 місце) і графічний планшет (3 місце).

Організатор Конкурсу, Fozzy Group, закликає учасників бути креативними і оригінальними, але при цьому пам'ятати, що створюється промисловий дизайн, який буде реалізований в мільйонах копій. Роботи переможця першого Конкурсу Premiya Design Awards вже купують у «Сільпо». Тому, молоді і перспективні дизайнери, не пропустіть свій шанс заявити про себе на всю країну!

Архів новин