Fozzy Group започатковує Premiya Wine Club 26.09.2012
Наскільки добре Ви розбираєтеся у вині? Наскільки тонко відчуваєте відтінки смаку і аромату вина з різних сортів винограду, різних виноградників і країн? А Ви знаєте, що смак – гарний смак – можна розвивати?

Варто лише надавати перевагу якісному вину. Fozzy Group пропонує розпочати з колекції вин Premiya Wine Club (PWC), яка створена спеціально для покупців мереж «Сільпо», «Фора» і Fozzy Cash&Carry. Першою під лейблом PWC цієї осені з’явилася лінійка французьких вин La petite vigne сортів Мерло, Каберне-Совіньйон, Совіньйон і Шардоне категорії Pays d’Oc IGP (місцеві вина регіону Лангедок).

Лінійку PWC La petite vigne виробляє сімейне господарство Les Vignobles Foncalieu – винороби, які успішно поєднують столітні традиції виноробства Південної Франції з технологічним новаторством. За 50 років на ринку, завдяки стабільній якості, їхні вина зарекомендували себе з найкращого боку не лише серед поціновувачів вина, але й серед професійної спільноти – виноробів, винних критиків, сомельє, чиєю думкою фахівці Fozzy Group керувалися при підборі вин. Якість продукції виноробні Foncalieu визнано у Франції численними нагородами. Зокрема, вона відзначена перемогою в номінації «Краща виноробня 2012 року» щорічного рейтингу, який у Франції проводить найбільш впливове видання про виноробство – Revue des Vins de France.

Напрям Premiya Wine Club створений, щоб культивувати традицію споживання якісного вина – щоб високоякісні продукти, визнані у Європі, були також доступні для кожного українця. Роздрібна ціна вина з першої колекції Premiya Wine Club на сьогодні складає 44,94 грн.

«У колекції PWC наші покупці знайдуть букет справді якісного вина, але без нищівного удару по бюджету. Французький південь сьогодні – регіон виноробства, що найбільш динамічно розвивається, тут можна знайти виробників, які виготовляють відмінне вино, але без додаткової націнки за імениті бренди, – пояснює Галина Малярова, керівник департаменту ВТМ групи компаній Fozzy Group. – Великі європейські торгові мережі, наприклад, у Великій Британії, все більше уваги починають приділяти саме вину з Гасконі, Лангедоку, Руссійону, півдня Долини Рони і Провансу. І ми захоплені можливістю запропонувати українському покупцеві частинку французької винної культури – сонячні духмяні вина, які, сподіваюся, подарують задоволення і залишать приємне враження».

Сьогодні перша лінійка колекції Premiya Wine Club представлена двома видами червоного вина з виноградів сортів Мерло і Каберне-Совіньйон, а також двома видами білого вина – сортів Совіньйон і Шардоне:

- PWC La Petite Vigne Merlot – вино насиченого червоного кольору з інтенсивним ароматом червоних ягід і прянощів. Вино цього сорту варто подавати при температурі 16-18°C до страв з білого м’яса і птиці.

- PWC La Petite Vigne Cabernet Sauvignon – вино пурпурного кольору з ароматом чорних ягід з овочевим відтінком, смак свіжий, з нотами прянощів. Цей сорт вина подають при температурі 16-18°С до страв з червоного м'яса, особливо, приготованих на грилі.

- PWC La Petite Vigne Sauvignon – вино з інтенсивним ароматом цитрусових і тропічних фруктів, з надзвичайно свіжим і легким мінеральним присмаком. Його подають охолодженим при температурі 10-12°С до салатів та легких рибних страв.

- PWC La Petite Vigne Chardonnay – вино золотисто-солом’яного кольору з домінуванням нот жовтих яблук в ароматі. Смак вина насичений і стиглий з тонами білих фруктів. Його подають охолодженим при температурі 10-12°С як аперитив до страв з риби і морепродуктів.

Архів новин