Мережа «Сільпо» підняла прапори по всій Україні 23.08.2012
Тепер у покупців «Сільпо» є привід пишатися своєю країною кожного разу, коли вони йдуть за покупками. На честь Дня Незалежності мережа «Сільпо» підняла прапори України та міст у супермаркетах 49-ти обласних і районних центрів України. 

Напередодні святкування 21-ої річниці Незалежності, «Сільпо» зміцнює національний дух своїх покупців, зустрічаючи їх з прапорами в магазинах та відкриттям енциклопедії українських міст і вулиць на сайті мережі – www.silpo.ua. Тепер, уточнюючи адресу «Сільпо» у розділі сайту «Адреси магазинів», покупці зможуть дізнатися багато цікавих фактів про місто чи вулицю, на якій знаходиться необхідний їм супермаркет. 

Більше того, 23 та 24 серпня для всіх покупців діє спеціальна акція Дня Незалежності: зробивши покупку на суму від 99 грн. можна отримати прапорець України в подарунок.

Дмитро Циганков, директор з маркетингу мережі супермаркетів «Сільпо»: «Національний прапор - це те, що нас усіх об'єднує, а прапори міст – підкреслюють особливості кожного регіону. Прапори, підняті в наших супермаркетах, знаходяться по всій країні, оскільки «Сільпо» – єдина національна мережа супермаркетів, представлена у всіх регіонах України. Ми цим дуже пишаємося, і хотіли б, щоб у кожному місті наші покупці також знаходили привід для гордості за себе і свій рідний край».

Прапори з'являться в таких містах: Олександрія, Артемівськ, Біла Церква, Бердянськ, Бориспіль, Вінниця, Дніпропетровськ, Дніпрорудний, Дрогобич, Дружківка, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільський, Керч, Київ, Кіровоград, Комсомольськ, Краматорськ, Кременчук , Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Мелітополь, Миргород, Ніжин, Миколаїв, Одеса, Полтава, Радомишль, Рівне, Самбір, Севастополь, Сімферополь, Славутич, Стрий, Теплодар, Тернопіль, Ужгород, Харцизьк, Харків, Херсон, Хмільник, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Енергодар, Южноукраїнськ.

Прапори підняті у всіх магазинах мережі, де є технічна можливість їх встановити. Після святкування Дня Незалежності, прапори будуть розташовані в супермаркетах на постійній основі.
Архів новин