У Миколаєві поповнюється сім'я супермаркетів «Сільпо» 03.10.2013

Четвертий супермаркет «Сільпо» відкривається в Миколаєві. Новий магазин розташувався на проспекті Леніна, 98 в ТРЦ City Center. Тепер у мешканців міста з'явилася можливість купувати якісні продукти в ще одному супермаркеті мережі.

Зробити свої перші покупки в новому супермаркеті можна буде вже з 13:00 3 жовтня. Режим роботи досить зручний – з 8:00 до 23:00 – це дозволить придбати все необхідне для сім'ї навіть увечері, по дорозі з роботи додому. Площа основного торговельного залу – 1600 кв. м. Покупці зможуть оцінити широкий асортимент непродовольчих товарів та продуктів власних торгових марок і товарів власного імпорту, а також овочів, м'ясної продукції, риби. Також завжди у продажу будуть свіжа випічка та хлібобулочні вироби з власної пекарні. Кваліфіковані касири 14 кас зможуть оперативно обслужити покупців. Крім того, в інфраструктурі нового супермаркету передбачена зручна парковка.

У новому миколаївському супермаркеті «Сільпо» постійні покупці зможуть скористатися традиційними перевагами мережі: знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня» та участю у програмі «Власний Рахунок».

Архів новин