Дев'ятий супермаркет «Сільпо» відкривається у Львові 10.12.2013

Незадовго до нового року, коли потрібно заздалегідь продумувати меню для святкового столу, група компаній Fozzy Group відкриває ще один супермаркет «Сільпо» за адресою вул. Широка, 87, ТЦ «ВАМ».

Новий супермаркет чекає львів'ян з 10 грудня, зробити перші покупки можна буде з 14:00. Графік роботи – з 8:00 до 23:00. Площа основного торгового залу понад 1 100 кв. метрів, де розташовані 8 кас для оперативного обслуговування покупців і 2 каси в тютюновій лавці. Для комфорту покупців в інфраструктурі супермаркету передбачена парковка. На полицях нового львівського супермаркету «Сільпо» покупці знайдуть широкий асортимент товарів і продуктів: овочі та фрукти, гастрономія, свіжа риба і м'ясо, смачна випічка та хлібобулочні вироби з власної пекарні. Також завжди можна знайти товари власних торгових марок і власного імпорту.

У новому львівському «Сільпо», як і в інших супермаркетах мережі, покупці зможуть скористатися традиційними перевагами мережі «Сільпо»: знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня» та участю в програмі лояльності для постійних покупців «Власний Рахунок».

Архів новин