На Виноградарі відновлює свою роботу реконструйований супермаркет «Сільпо» 27.11.2013

Жителі Подільського району знову зможуть робити покупки в супермаркеті «Сільпо», який відкривається після реконструкції 29 листопада за адресою просп. Василя Порика, 5.

Реконструйований супермаркет чекає своїх перших покупців з 12:00. Площа основного залу складе 990 кв. метрів. Для оперативного та швидкого обслуговування всіх покупців в інфраструктурі супермаркету передбачено 11 кас: десять в основному залі та одна в тютюновій крамниці.

Реконструйований супермаркет запропонує для своїх покупців широкий асортимент продуктів і товарів: хлібобулочні вироби, бакалія, риба, гарний вибір гастрономії, овочів та фруктів. Крім того, для покупців буде представлено великий асортимент алкоголю власного імпорту, сирів, кондитерських виробів, свіжого м'яса та м'ясних виробів. Покупки в супермаркеті можна буде зробити цілодобово.

У реконструйованому «Сільпо», як і в інших супермаркетах мережі, покупці матимуть можливість придбати товари власних торгових марок і товари власного імпорту, а також скористатися традиційними перевагами мережі: знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня» та участю в програмі лояльності «Власний Рахунок».

Архів новин