Перший супермаркет «Сільпо» відкривається у м. Костополі 28.02.2014

Група компаній Fozzy Group відкриває перший супермаркет «Сільпо» в м. Костополі (Рівненська область) за адресою вулиця Грушевського, 29.

Новий супермаркет чекає костопільчан з 28 лютого, зробити перші покупки можна буде з 12:00. Графік роботи з 8:00 до 23:00. Площа основного торговельного залу більше 950 квадратних метрів, де розташовані 8 кас для оперативного обслуговування покупців. Для своєї зручності покупці супермаркету зможуть скористатися парковкою.

На полицях нового костопільського супермаркету «Сільпо» покупці знайдуть широкий асортимент товарів і продуктів: овочі та фрукти, гастрономія, свіжа риба і м'ясо, смачна випічка та хлібобулочні вироби з власної пекарні, торти власного виробництва. Також завжди можна придбати товари власних торгових марок і власного імпорту.

У новому костопільському «Сільпо», як і в інших супермаркетах мережі, покупці зможуть скористатися традиційними перевагами мережі «Сільпо»: знижками до 50% за супервигідного пропозицією «Ціна тижня» та участю у програмі лояльності для постійних покупців «Власний Рахунок».

Архів новин