У Києві відкривається ще один супермаркет «Сільпо» 28.11.2014

28 листопада у Києві відкривається новий супермаркет «Сільпо» за адресою вул. Артема, 37/41. Робити покупки можна буде з 8:00 до 23:00 щоденно.

Перших покупців чекають вже з 12:00. Площа основного торгового залу становить 860 квадратних метрів. В інфраструктурі супермаркету для оперативного та швидкого обслуговування покупців обладнано 14 кас: 7 основних, 2 експрес-каси для невеликої кількості покупок, одна окрема каса в тютюновому бутіку і по одній касі для піци, суші, кулінарії та кафе.

Новий супермаркет «Сільпо» запропонує товари власних торгових марок і власного імпорту, великий вибір хлібобулочних виробів та випічки з власної пекарні, свіжих овочів та фруктів, м’ясної продукції та риби, молочних товарів та бакалії. У винному бутіку продавці-консультанти допоможуть обрати правильне вино для м’яса чи птиці, для основної страви чи десерту, на подарунок чи для сімейної вечері.

У новому супермаркеті «Сільпо» покупці традиційно зможуть скористатися перевагами мережі: знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня», участю в програмі лояльності «Власний Рахунок», Подарунковими Сертифікатами до дня народження, «Гарячими пропозиціями». З повним переліком акцій та їх умовами можна ознайомитися на офіційному сайті «Сільпо»: http://silpo.ua/ua/actions/priceoftheweek/.

Архів новин