Новий супермаркет мережі «Сільпо» запрошує киян 28.08.2015
Родина «Сільпо» у Києві продовжує розширюватися. 29 серпня о 12:00 відбудеться урочисте відкриття супермаркету за адресою вул. Майорова, 2 (ТЦ «Полярний»).

Гостей порадує чудовий асортимент товарів від вітчизняних та зарубіжних виробників. Серед ключових особливостей нового супермаркету, на які варто обов’язково звернути увагу, – власна пекарня з подовими хлібами. Завдяки унікальній рецептурі хлібобулочні вироби торгової марки «Сільпо» вирізняються неперевершеним смаком і ароматом.

М’ясний і рибний відділи супермаркету запропонують гостям великий вибір свіжої продукції. Рекомендуємо відвідати відділ кулінарії і скуштувати смачні страви традиційної української та європейської кухні. Ще однією родзинкою нового супермаркету «Сільпо» стане кондитерський відділ. Любителі солодощів гідно оцінять з любов’ю приготовані нашими майстрами ніжні десерти, смачні торти і апетитні тістечка. Гості також зможуть скористатися послугою замовлення торта до свята: наші кондитери зроблять його не тільки смачним, а й дуже красивим!

Гурмани тут побалують себе товарами не тільки традиційними українськими, а й популярних іноземних виробників. Відібрана і перевірена фахівцями мережі продукція власного імпорту потрапляє від виробника на полиці супермаркету без посередників. Завдяки цьому наші гості зможуть придбати ексклюзивні позиції за найкращою ціною.

Купувати товари в новому супермаркеті «Сільпо» буде дуже комфортно: площа основного торгового залу – 2500 м². До послуг гостей – 16 звичайних кас і 2 тютюнові. Також передбачена велика парковка.

Супермаркет працюватиме щодня з 08:00 до 23:00.

Ваше «Cільпо»
Архів новин