Новий супермаркет «Сільпо» в Дніпропетровську, або Ваше гастрономічне задоволення 14.08.2015
Що може бути краще свіжоспеченого круасана з кавою на сніданок? Мабуть, тільки свіжоспечена слойка Boulangerie. Тепер жителі Кіровського району у Дніпропетровську можуть себе балувати щоранку, адже 14 серпня на вул. Пастера, 6а з’явиться новий супермаркет «Сільпо» з приголомшливою власною пекарнею. Вироби готуються за спеціальною рецептурою, частина асортименту виробляється за французькими технологіями із залученням закордонних фахівців. Ще однією родзинкою даного відділу є подовий хліб, який готується традиційним способом – на підлозі печі.

У новому супермаркеті гості знайдуть для себе тільки свіжі і натуральні продукти. А це м’ясні та рибні делікатеси, фермерська і органічна продукція, вишукані кондитерські вироби, а також кулінарні витвори майстерних кухарів. Для зручності господинь у м’ясному і рибному відділах є послуга з обробки продуктів. Якщо ви завітаєте в новий «Сільпо» – не зможете встояти перед ароматом італійської піци, яка щойно «з печі». У відділі молочної продукції особливу увагу приділіть товарам «Лавки традицій»: свіжий органічний сир, сметанка і ряжанка припадуть до смаку цінителям домашнього способу приготування.

У новому супермаркеті «Сільпо» постійні гості зможуть традиційно скористатися перевагами мережі: знижками до 50% за спеціальними пропозиціями «Ціна тижня» і численними бонусами у програмі «Власний Рахунок».

Не пропустіть урочистого відкриття в п’ятницю, 14 серпня о 12:00! Буде смачно!

Ваше «Сільпо»
Архів новин