Новий супермаркет «Сільпо» відкриється в київському ТРЦ «КОМОD» 29.05.2015

Новий супермаркет за адресою вул. Луначарського, 4а (ТРЦ «КОМОD») відкриє двері мешканцям Дніпровського району столиці 29 травня. Це вже 58-й супермаркет мережі «Сільпо» в Києві. Зробити перші покупки можна починаючи з 12:00 в день відкриття, а режим роботи нового «Сільпо» – з 08:00 до 23:00 щодня, у тому числі в святкові дні. Площа основного торгового залу – 1230 квадратних метрів, де працюватимуть 13 кас: 9 основних, 3 експрес-каси і 1 в тютюновій лавці. Для своєї зручності гості нового «Сільпо» зможуть скористатися парковкою, що розташована на території ТРЦ «КОМОD».

Новий супермаркет презентує широкий вибір товарів на будь-який смак. Відділ овочів та фруктів буде сповнений розмаїттям плодів із різних куточків світу та України. Сподіваємося, що ви поділяєте нашу любов до рибки гарячого копчення, тому що ми приготуємо її у власній коптильні. Кортадор зустрічатиме гостей в залі гастрономії та з радістю допоможе у виборі м’ясних делікатесів. Тим, хто особливо уважно ставиться до харчування, ми запропонуємо асортимент торгової марки «Лавка традицій» – це смачні та корисні натуральні продукти місцевих виробників. Якщо ви потрапите в зону кафетерію – не зможете пройти повз аромат італійської піци, яка щойно «з печі». Гостям-ласунам рекомендуємо екскурсію до відділу випічки власного виробництва, де хочеться, щоб процес дегустації не закінчувався ніколи! А чоловіки зможуть радувати своїх дам букетами свіжих квітів завдяки флористу «Квіткової майстерні», де ви – головний натхненник.

У новому київському супермаркеті «Сільпо» постійні гості зможуть традиційно скористатися перевагами мережі: знижками до 50% за спеціальними пропозиціями «Ціна тижня» та бонусами програми «Власний Рахунок».

Архів новин