Перше осіннє відкриття нового «Сільпо» в Києві 03.09.2015
4 вересня о 12:00 ми радісно повідомимо про відкриття нового столичного «Сільпо» на вул. Скляренка, 17. Це прекрасна новина для всіх шанувальників мережі і особливо мешканців Оболонського району, адже тепер вони матимуть можливість насолоджуватися покупками якісних і свіжих продуктів у супермаркеті «Сільпо» недалеко від дому.

Площа основного торгового залу – 1335 м2. У супермаркеті функціонуватимуть 8 кас, також передбачена автомобільна парковка на 60 місць.

Гості гідно оцінять фірмову продукцію власної пекарні «Сільпо»: хрусткий, м’який хліб, багети і булочки, приготовані за французькими технологіями безпосередньо в супермаркеті.

Відділ кулінарії задовольнить смаки і гурманів, і тих гостей, які живуть в насиченому міському ритмі, але віддають перевагу домашній кухні. Для любителів гриля наші шеф-кухарі приготують хрусткі курячі стегенця та соковиті просмажені крильця.

Асортимент «Сільпо» постійно оновлюється, тому ви завжди знайдете тут найсвіжішу продукцію. Фрукти, овочі, молочні продукти, бакалія, м’ясо і завжди свіжа риба будуть доступні для вас і вашої родини щодня в новому супермаркеті.

Скористайтеся якісним сервісом і перевагами мережі: спецпропозиціями «Ціна тижня» та програмою лояльності «Власний Рахунок», з якими економити буде набагато простіше.

Ласкаво просимо щодня з 8:00 до 23:00!




Архів новин