У Дніпропетровську розпочинає свою роботу ще один супермаркет «Сільпо» 19.08.2015
Дорогі гості, 19 серпня о 12:00 за адресою просп. Імені газети «Правда», 31д відбудеться гастрономічна подія Дніпропетровська – на території ТК «Наша Правда» відкриється новий «Сільпо»!

На полицях нового супермаркету ви традиційно знайдете широкий асортимент свіжих молочних продуктів, сезонних фруктів та овочів. У м’ясному і рибному відділах наші продавці з радістю допоможуть вибрати товар, щоб ви здивували своїх близьких незвичайною стравою. А вироби нашої пекарні, аромати якої буквально можуть звести з розуму, вже готуються в печі і чекають вашого візиту. Випічка «Сільпо» – це відчуття домашнього затишку і тепла. Що може бути краще гарячої слойки з вишнями Boulangerie?

Порадує господинь і відділ кулінарії. Тепер, щоб приготувати смачну вечерю після важкого трудового дня, не потрібно стояти годинами біля плити. Наші кращі кухарі вже зробили це за вас. Вам залишається тільки завітати до нас у гості і обрати вподобану страву. У процесі приготування ми використовуємо тільки найсвіжіші і якісні продукти. Кулінарія «Сільпо» – прекрасний вибір для наших гостей, робочий графік яких дуже насичений.

Гриль, жива риба (яку на ваше прохання можуть почистити в рибному відділі), замовлення шашлику – далеко не повний перелік послуг, що надаються в новому «Сільпо».

Супермаркет «Сільпо» в ТК «Наша Правда» дуже просторий і зручний, площею 2260 м², налічує 16 кас. Гості традиційно зможуть скористатися спеціальними пропозиціями мережі – системою бонусів «Власний Рахунок», акційними пропозиціями «Ціна тижня», а також продуктами фірмових марок «Премія®» і «Повна Чаша®». Поруч із супермаркетом гостей чекає безкоштовна парковка.

Новий «Сільпо» в ТК «Наша Правда» відкритий щодня з 08:00 до 22:00. Чекаємо вас на відкритті супермаркету 19 серпня!

Ваше «Сільпо»
Архів новин