Запоріжжя б’є всі рекорди – зустрічайте новий супермаркет «Сільпо»! 18.08.2015
Дорогі гості, раді знову запросити вас на відкриття нового супермаркету, яке відбудеться 18 серпня о 12:00 за адресою вул. Чарівна, 74! Площа основного торгового залу – 2910 м², де працюватимуть 14 кас. Для своєї зручності гості нового «Сільпо» зможуть скористатися парковкою на 150 місць.

Пропонуємо не відкладати в довгий ящик найсмачніше і найприємніше, а одразу ж попрямувати до відділу власної пекарні. Вправні пекарі приготують для вас випічку за новими рецептами. Обов’язково спробуйте хліб солодовий «Альзас» і хліб «Берлінський» з висівками і медом – пальчики оближеш!

Новий «Сільпо» підготує широкий асортимент сезонних овочів і фруктів. Господинь очікують вигідні пропозиції для домашньої консервації.

Новинками порадує відділ кулінарії: в меню – качка із золотистою скоринкою з печеними яблуками і ніжне м’ясо кролика, тушковане із соковитими овочами. Понад 170 кулінарних шедеврів від наших кухарів ви зможете скуштувати вже зовсім скоро!

М’ясні і рибні делікатеси, гастрономія, відділ молочних продуктів – в новому супермаркеті ви також знайдете все необхідне, щоб здивувати своїх близьких незвичайною вечерею.

Традиційно в мережі супермаркетів «Сільпо» наші гості можуть скористатися системою бонусів програми «Власний Рахунок», акційними пропозиціями «Ціна тижня», а також продуктами фірмових марок «Премія®» і «Повна Чаша®».

Двері супермаркету будуть відкриті щодня з 7:00 до 23:00.

«Сільпо» чекає вас у гості!
Архів новин