Рахунки ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» розблоковані за рішенням Апеляційного суду. Проти представників ПАТ «ВТБ Банк» відкрите кримінальне провадження 03.08.2016
2 серпня 2016 року Апеляційним судом міста Києва скасована ухвала Печерського районного суду міста Києва про накладення арештів на рахунки ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД», рахунки компанії розблоковані. Зазначене рішення Апеляційного суду є остаточним і не підлягає оскарженню.  

Fozzy Group констатує, що проти неї діє спланована акція з метою дестабілізації роботи та дискредитації компанії. Зокрема, ПАТ «ВТБ Банк» використовує нечисті юридичні схеми у суді, що спричиняє безпідставні арешти рахунків ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД». Стосовно вказаних фактів Головне управління Національної поліції у місті Києві відкрило кримінальне провадження проти представників ПАТ «ВТБ Банк» за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 365-2 Кримінального Кодексу України. 

Fozzy Group є однією з найбільших торгово-промислових груп в Україні, яка близько 20 років інвестує у розвиток торгівлі в країні. Оборот групи складає 46,5 млрд гривень (за результатами 2015 фінансового року). Не зважаючи на дії російського ПАТ «ВТБ Банк», керівництво ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» не припиняє переговорний процес, проте компанія має необхідні ресурси та правову основу, щоб довести свою правоту в господарських судах.
Архів новин