“Лавка Традицій” влаштує свято локальної гастрономії «True&Local»! 02.10.2017
7 та 8 жовтня в Сільпо, що знаходиться по вул. Полярна 20Д відбудеться велике свято гастрономії «True&Local». На вас чекатимуть 50 українських виробників, 8 шеф-кухарів та майстер-класи. Протягом двох фестивальних днів супермаркет «Сільпо» перетвориться на справжню святкову ярмарку, де гості зможуть їсти, пити, веселитися, дегустувати, теревенити та дізнаватися нове про гастрономію. 

Вже більше 5 років ми робимо важливі відкриття — по всій Україні знаходимо тих, для кого виробництво їжі стало справою життя. Серед них є і молоді новатори, і спадкові фермери, і власники бізнесу, і пропагандисти органічної їжі. Ми знайомимося з ними, приїжджаємо в гості і разом намагаємось створити якісний і доступний продукт. Ми мріємо, щоб про цих героїв та їхню працю знало якомога більше людей. 

 “Лавка Традицій” — це не лише місцеві продукти, але і людські історії. Нам приємно відбирати якісні товари і робити їх доступними широкій аудиторії, але ще приємніше — знайомити весь світ із людьми, які створюють ці продукти. Для цього ми влаштовуємо фестиваль, на якому покажемо, хто і що стоїть за кожним продуктом на наших полицях. 

Насичена подіями програма здивує навіть постійних відвідувачів гастрономічних фестивалів: 

МАЙСТЕР-КЛАСИ 
 
8 шеф-кухарів приготують авторські страви із продуктів від локальних виробників. Свої страви продемонструють Сергій Пожар, Aleksandr Yourz та Алекс Якутов. 

Виробники “Лавки Традицій” розкажуть про секрети приготування власних продуктів. Дізнайтесь, як готується сир панір від «Саттва продукт», конфітюр від Євгена Клопотенка та моцарелла «Чізарня» від Романа Хаєцького. 

АВТОРСЬКЕ МОРОЗИВО 

Спеціально для фестивалю Власна Кондитерська «Сільпо» приготувала морозиво унікальних смаків: грушевий сорбет із козячим сиром, морозиво із гречки та медове морозиво. 

НОВЕ МЕНЮ ВІД МАРКО ЧЕРВЕТТІ 

Для фестивалю «True&Local» Марко Черветті оновив меню Сільпо Resto, доповнивши його стравами, зробленими з продуктів “Лавки Традицій”.  

ER PORCHETTARO - італійський стріт-фуд з локальних продуктів 

У дворі будівлі ми розташуємо мобільний ресторан, в якому можна буде придбати готові страви з поркетти - різноманітні сендвічі зі свинного м’яса та інші закуски. 

БОГРАЧ НА ВІДКРИТОМУ ВОГНІ 

Шеф-кухар Сергій Пожар приготує бограч — мадярський гуляш із Закарпаття. Для бограча використовуватимуть шовдарь та інші інгредієнти закарпатської кухні. 

Дата: 7-8 жовтня 
Час: субота та неділя з 11:00 до 20:00 
Адреса: вул. Полярна, 20Д, супермаркет «Сільпо» 
Вхід вільний 

Чекаємо на вас! :)
Архів новин