Le Silpo відкриває свої двері в Одесі 31 серпня за адресою вул. Генуезська, 24Б 21.08.2017
Це перший в Одесі преміальний делікатес-маркет всеукраїнської мережі Le Silpo, яка керується принципами смаку, ексклюзивності, екологічності, корисності для здоров'я і ультрасвіжості.

Асортимент товарів на 70% складається з продуктів преміального класу з більш ніж 100 країн світу: від свіжомороженої ікри з Аляски до посуду і зубної пасти. У маркеті можна знайти рідкісний океанічний блакитний тунець вагою 200 кілограм і делікатесний канадський баранчик породи ОЛІБС. DOP сири всесвітньої популярності і витримані хамони, найширший вибір екзотичних фруктів; українські спеціалітети: від м'ясних і молочних делікатесів за стародавніми рецептами до закарпатських трав'яних зборів, варення і меду диких бджіл. Колекція рослинних масел, серед яких 8 переможців «оливкого Паркера» Flos Olei; бальзамик 12-и річної витримки і найгостріший соус в світі (більше 40 тис. сковілля); пиво 11-й з 12-и монашенських орденів траппістів і пляшка віскі вартістю 1 000 000 грн.  

Те, як в Le Silpo відбираються продукти, можна порівняти з технологією ручного вилучення зародків пшениці з зерен для виробництва макаронів - так роблять пасту в маленькому селі в Тоскані. Той особливий аромат зерна, який можна відчути при варінні, привезли звідти особисто для Le Silpo. У 99% відділ «Власний імпорту» супермаркетів спілкується безпосередньо з виробником, навіть якщо це невелике сімейне фермерське господарство.  

Делікатес-маркет працює на сучасному високотехнологічному обладнанні, що дозволяє досягти бажаного смаку страв власного виробництва - зокрема, у відділі кулінарії. У камері сухого дозрівання тримають відруби яловичини, з яких виходять класичні «мармурові» стейки. У кавовому відділі обсмажують зелену каву, причому 24 сорти з 60 представлених мають статус «спешіаліті». Тут же можна спробувати лінійку французьких десертів власного виробництва, пташине молоко з бельгійським шоколадом і кондитерські вироби для веганів. Є виробництво морозива і сорбетів, мармеладу і зефіру на основі пюре з натуральних фруктів і власна сироварня, де готують свіжу моцарелу і буррату. 

Окрему увагу варто приділити пекарні з дерев'яною піччю для хліба і лавашів. Вся колекція хлібних виробів Le Silpo - від традиційних рецептів багетів і круасанів, знайдених в далеких куточках Європи до безапеляційно здорових нововведень: безглютенові продукти, закваски, застосування насіння чіа і пластівців полби, - стає доступна одеситам.  

У маркеті буде кілька дегустаційних зон, де разом з сомельє можна спробувати поєднання вин (понад 600-а найменувань) з гастрономією та бакалією; є кафетерій для гурманів-ласунів. А для приморського перекусу з келихом ігристого гостю варто зупинитися біля Bar de la Marine. Тут можна буде скуштувати страви зі свіжої риби і устриць без термічної обробки: тартари, севіче і інші закуски. 

На довершення до всього, на території супермаркету відкриється ресторан Le Grill на 80 посадочних місць, в якому творить бренд-шеф всієї мережі Марко Черветті, закоханий в різноманітність кухонь світу, від рідної італійської до китайської.  

Крім гастрономічного і естетичного задоволення для будь-якого гурмана, Le Silpo гарантує високу якість, імпортуючи тільки продукти з «зеленого списку» товарів - еко, біо і продукти з DOСG. 

З 31 серпня кожен житель Одеси зможе побалувати себе обраними продуктами зі всієї земної кулі.
Архів новин