Ніжний, як Лазурний Берег, “Сільпо” на Оболонській набережній 11.09.2017

15 вересня 2017 р. відкриє свої двері ніжний магазин "Сільпо" в стилі Арт Деко. Він оточить вас атмосферою Французької Рив'єри і Оболонської набережної - саме ці мотиви переплетені у дизайні. Новий "Сільпо" знаходиться за адресою проспект Героїв Сталінграда, 27б. Тепер, купуючи продукти, жителі Оболоні будуть подумки прогулюватися Лазурним Берегом.

11.png

Асортимент магазину різноманітний:

Овочевий відділ нового магазину доповнили екзотичним продуктами, які нагадають про літо навіть в 20 градусів морозу за вікном. Власна пекарня, як французька Буланжері, - виробляє свіжий хліб, хрусткий і ароматний, перед яким не встоїть ніхто. А вправні кортадори підготують найтоншу нарізку витриманого іспанського хамону.

Команда Власного Імпорту "Сільпо" зібрала для вас широкий вибір вин і крафтового пива. Гостей порадують також знамениті солодощі, напої та соуси з різних кухонь народів світу.

22.png

В новий "Сільпо" варто заходити з різних приводів: замовте найкраще м'ясо "під шашлик" для посиденьок на природі, попросіть почистити рибу до вечері або купіть каву власного обсмаження для затишних вечорів. Прихильників української продукції і національних страв чекає відділ "Лавки традицій", де буде представлена фермерська продукція.

Як же Французька Рів'єра без кондитерської? В новому "Сільпо" можна спробувати ніжний чізкейк або круасани до сніданку.

Після ранкової пробіжки скуштуйте свіжі фреші. А ввечері захопіть чашку ароматної кави для прогулянки по набережній Дніпра. Для більшої романтичності можете придбати коханим букет у квітковій майстерні.

Площа нового супермаркету складає 1300 м², для зручності тут працюватиме 14 кас - 8 основних, чотири експрес-каси, окрема каса в квітковому бутику і ще одна - в відділі кави і чаю.

Свою роботу супермаркет почне 15 вересня в 12:00 і працюватиме цілодобово.

 

Ласкаво просимо на відкриття нового "Сільпо"!

Архів новин