Новий затишний «Сільпо» на Виноградарі 21.12.2017
27 грудня, Київ пахне мандаринами, ялинками і дивами. Падає сніг, глінтвейн вариться, вогники горять, і вже хочеться свята. А новий затишний супермаркет «Сільпо» прийме перших гостей о 12:00 по вул. Івашкевича Ярослава, 6-8 А.  

Звичайно, ми допоможемо вам підготуватися і створити незабутню атмосферу свята. Хоча в «Сільпо» свято – це посмішки і вдячність наших гостей. Адже, все, що ми робимо в магазинах – ми все робимо з великою любов'ю. Ми випікаємо пироги з характером. Варимо нереально смачну каву власного обсмажування і багато іншого.  

Для свят все можна буде купити в новому супермаркеті «Сільпо». Це невеликий простір – 866 м. кв. затишку і новорічної атмосфери. 

Хрумтіть французьким багетом, чіабатою, слойками і гриссіні. Голосно і нестримно, так, щоб під цей хрускіт легко прокрався Дід Мороз із сюрпризами. Сильно не захоплюйтеся, у вас же піца ще не охолола! 

Будемо раді, якщо ви візьмете собі частування в «Сільпо», що-небудь з нордичної кухні, наприклад. Риба, яка ще нещодавно плавала в морських просторах – сьогодні її соковито солять і коптять золоті руки нашого персоналу. І м'ясо, наш магазин пропонує великий вибір свіжого м'яса до вашого святкового столу. 

Ще ми додали щіпку чар, і тепер все 9 кас в вашому розпорядженні, щоб ви не стояли в черзі. 

Заходьте за святковим настроєм в «Сільпо» з 08:00 до 23:00 за адресою вул. Івашкевича Ярослава, 6-8 А.
Архів новин