Купуй «в один скан»: покупки в «Сільпо» можна оплатити мобільним додатком із Masterpass 14.12.2018
Купуй «в один скан»: покупки в «Сільпо» можна оплатити мобільним додатком із Masterpass

Відтепер мобільний додаток «Сільпо», окрім доступу до програми лояльності, надає можливість швидко та зручно розраховуватися на касі  завдяки Masterpass та QR-коду

Мережа супермаркетів «Сільпо» у партнерстві з компанією Mastercard реалізували рішення масового використання QR-коду для оплати товарів у магазині. Відтепер користувачі мобільного додатку «Сільпо» зможуть розрахуватися за покупки на касах понад 230 супермаркетів лише «в один скан», без необхідності тримати платіжну картку в руках. Швидкі розрахунки стали можливими завдяки інтеграції платформи цифрових гаманців Masterpass у додаток мережі супермаркетів «Сільпо».

«Ми завжди прагнули створити найбільш зручні умови для наших гостей. Наше спільне рішення робить доступною оплату з будь-якого смартфону з додатком «Сільпо» та не потребує підтримки безконтактної оплати в телефоні. Це дозволяє розраховуватися за допомогою смартфону великій кількості покупців, навіть якщо їхні гаджети не підтримують Apple Pay або Google Pay», — пояснив Віталій Ворожбит, цифровий трансформатор Fozzy Group.

Банком-еквайром рішення виступив Банк Восток.

«Банк Восток приділяє особливу увагу новим технологіям. Ми даємо клієнтам можливість жити в сучасному ритмі, використовуючи на максимум свій смартфон завдяки технології Masterpass. Участь у такому проекті  ще одна можливість показати, що Банк Восток продовжує бути одним з технологічних лідерів на ринку України», — зазначив Олексій Столяр, начальник управління карткових технологій Банку Восток.

Розрахунок мобільним додатком «Сільпо» є простим та швидким: після сканування QR-коду картки лояльності з екрану телефону на касі, користувачеві необхідно лише повідомити касиру про бажання розрахуватися за допомогою мобільного додатку. Після цього вартість покупки буде автоматично списано із банківської картки, доданої у цифровий гаманець Masterpass. 

Якщо користувач уже має зареєстрований цифровий гаманець Masterpass, система надасть доступ до раніше доданих до нього карток після підтвердження номеру мобільного телефону. Створити свій цифровий гаманець користувач може безпосередньо в мобільному додатку «Сільпо»: для цього необхідно відкрити в додатку екран із QR-кодом та ввести дані платіжної картки — користувача буде автоматично зареєстровано в гаманці Masterpass. Masterpass безпечно зберігає дані платіжних карток різних банків і платіжних систем. Надійність і безпеку розрахунків із Masterpass гарантовано міжнародними стандартами Mastercard.

«Masterpass став для українців головною платформою цифрових гаманців в онлайн-комерції, сьогодні Україна друга в Європі за частотою оплат із Masterpass. Враховуючи відкритість користувачів до інновацій, Mastercard активно впроваджує оплати з Masterpass не тільки на онлайн платформах, але й у фізичних торгових точках, де особливо важливими є зручність та швидкість платежів. Оплати «в один скан»  унікальне рішення, з яким нам вдалося поєднати картку лояльності та платіжну картку будь-якого банку в одному додатку з можливістю здійснення швидких розрахунків на касі супермаркету. Такі рішення додають ще більшого комфорту безготівковим оплатам, коли навіть не потрібно тримати платіжну картку в руках», — зазначив Андрій Клесов, віце-президент із розвитку бізнесу Mastercard Europe.


Про Mastercard

Mastercard  (NYSE: MA),  www.Mastercard.com – міжнародна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях і технологіях. Компанія управляє найшвидшою у світі платіжною мережею, що об'єднує споживачів, фінансові установи, торговельні підприємства, державні організації та представників приватного сектора в більш ніж 210 країнах і територіях. Продукти та рішення Mastercard роблять щоденну комерційну діяльність, таку, як покупки, подорожі, ведення бізнесу та управління фінансами, більш простою, безпечною і ефективною для кожного. Слідкуйте за нами в соціальній мережі Твіттер @MastercardNews, беріть участь в обговореннях на Cashless Pioneers Blog та підписуйтесь на свіжі новини на Engagement Bureau.


Про Банк Восток

Публічне Акціонерне Товариство «Банк Восток» — універсальний банк, який надає повний спектр банківських послуг для приватних та корпоративних клієнтів. Належить до першої групи банків за класифікацією НБУ.

Архів новин