За покупками крізь оптичні ілюзії. Новий «Сільпо» в ТРЦ Smart Plaza 04.04.2018
4 квітня о 12:00 для гостей відкрив двері світ ілюзій супермаркету «Сільпо» в ТРЦ Smart Plaza за адресою просп. Перемоги, 26-Б.  

Ні-ні, відкриття супермаркету – це не ілюзія. Оптична ілюзія – чергова творча задумка команди маркетингу «Сільпо». Спіральні візерунки, обертові кола, неймовірні дзеркальні форми та просторові враження, від яких захопить дух. Чи відверне це від покупок? Ні, кожен відділ буде приваблювати на свій лад: кольором, фактурою, наповненням.  

Слідуючи за ароматом свіжої випічки, будьте обережні – на шляху до неї вас можуть перехопити фантастичні рухомі фігури-ілюзії. А ось запах свіжоспеченної піци – справжнісінький, перед яким вже точно буде складно встояти.  

М'ясний та рибний відділи вразять вас кількістю позицій. Тут, крім свіжого м'яса і риби, буде власна коптильня. А ще – відкритий цех, завдяки якому гості зможуть спостерігати за процесом приготування.  

До вас несподівано нагрянули гості, а ви не готові? У нас є суперсила – кулінарія! Головне встигнути, поки все не розберуть. Навіть до побачення готуватися особливо не потрібно – замовте у нас нарізку та очищені фрукти до вина, яке у великій різноманітності буде представлено в алкогольному відділі. Його нескінченний спіральний візерунок шалено затягує. А по дорозі до нього варто зупинитися на пару хвилин, щоб вибрати для себе улюблені оливки з нашого фреш-бару. Загалом, у нас буде все для вдалих романтичних вечорів біля каміна. Якщо хочете, щоб ранок був не менш прекрасним, ніж вечір – зазирніть у наш кавовий бутік за ароматною кавою.  

Площа нашої оптичної ілюзії – 1531,2 кв. м, і на ній вас чекатимуть 35 тис. артикулів товарів. Тож, час, проведений з користю і задоволенням, вам забезпечено. 

А ось черги на касах – це точно ілюзія. У нас їх не буде, адже обслугувати вас зможуть 13 кас. І за автомобіль не переймайтеся – в ТРЦ Smart Plaza є підземний паркінг. 

Чекаємо вас у гості з 08:00 до 23:00 в супермаркеті «Сільпо» за адресою просп. Перемоги 26-Б, ТРЦ Smart Plaza. 

І пам'ятайте, справжня гастрономічна насолода – це не ілюзія!
Архів новин