Дух любові та свободи: новий «Сільпо» у Софіївській Борщагівці 21.03.2019

Бажаєте поринути у світ яскравих кольорів та хіпової музики? Для цього не доведеться кидати все й вирушати на Woodstock чи до знаменитої Христианії. Варто лише відвідати новий «Сільпо», натхнений «дітьми квітів», який почне працювати вже 21 березня о 12:00 у селі Софіївська Борщагівка на вул. Київській, 36.

У магазині площею більш як 1500 квадратних метрів буде все, що знадобиться для хіпового життя: свіжі риба та овочі, запашна випічка, вишукані десерти від власної кондитерської та смачні готові страви для тих, хто не хоче витрачати сили на приготування їжі. Буде й ароматна свіжообсмажена кава, і риба власного копчення, і страви гриль на дровах та, звісно ж, піца. Якісними продуктами від локальних виробників забезпечить «Лавка традицій», а інгредієнтами для екзотичних страв стане продукція Власного імпорту.

Справжню flower power гарантують майстерний флорист та асортимент квіткового бутика. 

У магазині працюватимуть 8 стаціонарних кас, 5 – самообслуговування, 2 експрес та 3 каси для покупців тютюну.

Поряд із супермаркетом можна буде безкоштовно припаркувати будь-який хіпі-бас.

Світ миру, любові, яскравих кольорів та смаків чекатиме на вас щодня з 08:00 до 23:00 в Софіївській Борщагівці за адресою вулиця Київська, 36.

 

Інформаційна довідка

Торгова мережа «Сільпо» одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. «Сільпо» це магазин самообслуговування, асортимент якого налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування й супутніх товарів залежно від розміру торгової площі. Мережа пропонує тільки якісні товари власних торгових марок і власного імпорту. Станом на 20.03.2019 торговельна мережа «Сільпо» налічує 243 супермаркети.
Архів новин