Двадцять тисяч льє під їдою: у Вишгороді відкрився стімпанк-«Сільпо» 01.03.2019

Леді й джентльмени, 1 березня о 12:00 за східноєвропейським часом за координатами: 50° північної широти 35 хвилин 01,1 секунди, 30° східної довготи 29 хвилин 45,8 секунди – почне працювати паровий двигун нового «Сільпо».

На площі 16270 квадратних футів вас зустріне найпрогресивніший паровий супермаркет, а під його куполом літатиме шедевр інженерної думки – справжній механічний дирижабль.

На полицях супермаркету серед більш як 20 000 найменувань ви знайдете будь-яку деталь, щоб ваш «харчовий механізм» працював без перешкод. Щодня на кожного гостя нашого стімпанк-супермаркету чекатимуть смачні гастрономія та кулінарія, «Лавка традицій» і піца з печі, рибний відділ та кулінарія з м'ясними копченими виробами, кондитерська з неймовірно смачними десертами, а також відділ овочів і екзотичних фруктів з різних куточків світу.

У новому «Сільпо» до ваших послуг приготування шашлику на замовлення, чищення рибної кольчуги, конструювання сирних і м'ясних тарілок, а також флорист-механік, який спорудить подарунковий кошик за вашими вподобаннями або своїм кресленням.

У магазині працюватимуть 8 стаціонарних кас, 5 – самообслуговування, 2 експрес-каси і 1 тютюновий кіоск.

На території супермаркету буде також паркувальний майданчик, на якому ви зможете залишити свої диліжанси, паромобілі або навіть особистий дирижабль J

Поринати в парову гастрономію ви зможете щодня з 8:00 до 23:00 у Вишгороді, на Набережній, 11.

Інформаційна довідка

Торгова мережа «Сільпо» – одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. «Сільпо» – це магазин самообслуговування, асортимент якого налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування і супутніх товарів залежно від розміру торгової площі. Мережа пропонує тільки якісні товари власних торгових марок і власного імпорту. Станом на 21.02.2019 торговельна мережа «Сільпо» налічує 240 супермаркетів.

Архів новин