Колаборація «Сільпо» та Scania: брендовані вантажівки виконали «Щедрика» у зворушливому відео 27.12.2019

У період зимових свят національний ритейлер «Сільпо» разом з виробником вантажівок Scania вирішили посилити різдвяну атмосферу і створили зворушливий сімейний ролик. У відео хлопчик починає гратися зі своєю новою іграшковою машинкою, спостерігаючи за великими вантажівками, і тут відбувається маленьке новорічне диво.

«Напередодні свят трапляються неочікувані дива. Вантажівки Scania щодня доправляють продукти в наші супермаркети, але під Новий рік у них прокидається новий талант – виконувати «Щедрика». Сподіваємося, наші Гості будуть бачити дивовижне в повсякденному і матимуть новорічний настрій, навіть коли за вікном +8», — зазначила маркетинг-директор «Сільпо» Катерина Огуряєва.

В 2019 році Fozzy Group придбала 72 вантажних автомобілів Scaniа, які будуть задіяні у доставці продуктів до супермаркетів Сільпо, Фора та Le Silpo у Києві, Київській області та в інших містах України.

У період зимових свят виробник вантажівок Scania разом з мережею супермаркетів «Сільпо» вирішили посилити різдвяну атмосферу і створили зворушливий сімейний ролик. У відео хлопчик починає гратися зі своєю новою іграшковою машинкою, спостерігаючи за великими вантажівками, і тут відбувається маленьке новорічне диво. 

Подивитися: https://youtu.be/dbOZ3ywZ5Pc

Архів новин