Кожній руці – своє! Персоніфіковані передбачення в «Сільпо» 01.04.2019

На початку квітня в «Сільпо» починає діяти пілотна версія нової унікальної технології, яка допоможе підвищити точність передбачень на 80%. Над розробкою майже чотири роки працював ІТ-департамент компанії спільно з розробниками з Китаю, науковцями з факультету хіромантії університету Мумбая (Індія) і вченими академії хіромантії в Монреалі (Канада). Новинка поєднує найсучасніші досягнення дактилоскопії та хіромантії й ультрасучасні біометричні технології. Проект отримав кодову назву «Піфія».

 

Як це діє?

 

Касир підносить до руки гостя спеціальний сканер, який зчитує біометричні та дактилоскопічні дані. Інформація про папілярний візерунок долоні й температурні показники миттєво надходить до системи, що видає персоніфіковане передбачення. Його друкують на чеку, як і звичайне визначення майбутнього. Однак завдяки зчитуванню біометричних даних гостя точність нового передбачення зростає щонайменше на 80%.

 

Де це можна спробувати?

 

Технологія пройшла етап тестування та діятиме в пілотному режимі в супермаркетах Києва й Одеси. Персоніфіковані передбачення будуть безкоштовними, як і звичайні, однак долоню скануватимуть лише за бажанням гостя. Ті, хто не захоче випробувати новітню технологію, отримають звичайні передбачення зі стандартним рівнем точності. У разі вдалого тестового періоду та позитивних відгуків гостей новинку буде запроваджено в усіх магазинах мережі.

 

Адреси супермаркетів, в яких можна буде скористатися послугою:

 

Бровари            

вул. Київська, 241

 

Київ      

пл. Спортивна, 1а

просп. Перемоги, 26б

вул. Євгена Коновальця, 26а

вул. Михайла Драгомирова, 16

вул. Маршала Конєва, 7

вул. Петра Сагайдачного, 41

вул. Петра Калнишевського, 2

вул. Олеся Гончара, 96

вул. Полярна, 20д

просп. Павла Тичини, 1в

просп. Героїв Сталінграда, 27б

 

Софіївська Борщагівка

вул. Соборна, 140а

 

Одеса  

вул. Генуезька, 5

вул. Катерининська, 27/1

 

Інформаційна довідка

Торгова мережа «Сільпо» одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. «Сільпо» це магазин самообслуговування, асортимент якого налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування й супутніх товарів залежно від розміру торгової площі. Мережа пропонує тільки якісні товари власних торгових марок і власного імпорту. Станом на 21.02.2019 торговельна мережа «Сільпо» налічує 241 супермаркет.

Архів новин